ADIYAMAN / KAHTA - Türkiye Petrolleri Kahta Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Lütfü BAŞLİ okulumuz pansiyonunda lise son sınıf öğrencilerine yönelik olarak 20 Ocak tarihininde başlayan ve 15 gün sürecek olan yatılı TYT hazırlık kampını ziyaret etti.

20 Ocak Cumartesi günü başlayan TYT hazırlık kampına 26 öğrencimiz katıldı. Yatılı olarak 15 gün sürecek olan kampta öğrencilere TYT ve YKS´de çıkacak Matematik, Türkçe, Fizik, Kimya, Biyoloji, Tarih ve Coğrafya alanlarındaki sorular ile ilgili uzman öğretmenler tarafından destekleyici etkinlikler düzenleniyor. Bunun yanında öğrenciler denemelere tabi tutuluyor, öğrencilere yönelik sosyal ve sportif aktiviteler yapılıyor.

Öğrenciler ile bir araya gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü BAŞLI “Üniversite sınavına hazırlanmak zorlu bir süreçtir. Bu zorlu süreçte öğrencilerimize destek olmak istedik. Öğrencilerimizin sınavlara hazırlarken moral motivasyonlarının yüksek olmasının çok önemli olduğuna inanıyoruz.  İlçemizden üniversiteyi kazanana öğrenci sayısını en yukarıya taşımak istiyoruz. Sınavlardan başarı ile çıkacak öğrencilerimizin Türkiye´nin geleceği olacaklar. Bu ülkeyi yönetecek kuşaklar bu sıralardan geçiyor. Bizlerde bu sıralardan geçerek bu hazırlık süreçlerini yaşayarak bu günlere geldik. Her zaman dile getirdiğimiz gibi öğrencilerimize kendilerine inanmalarını, özgüvenlerini yükseltmesini istiyoruz. Öğrencilerimize her konuda destek olmaya devam edeceğiz. Tüm öğrencilerimize başarılılar diliyorum” dedi.

Lütfü BAŞLİ başta okul müdürü İdris PARLAK , okul idaresi ve öğretmenlere teşekkür etti.

Öğrenciler kendilerine yönelik düzenlenen Yatılı Hazırlık Kampı’ndan memnun olduklarını ve daha uzun süreli bir kampın daha düzenlenmesini istediklerini dile getirdi.

Program çiğ köfte etkinliği ile son buldu.

15-02-202415-02-202415-02-202415-02-202415-02-202415-02-202415-02-202415-02-202415-02-2024

Yayın: 15.02.2024 - Güncelleme: 15.02.2024 10:09 - Görüntülenme: 73